UOČI ‘SAJMICHA’: Šibenski portal i Illuplush nakit poklanjaju vam ogrlicu ‘Vanity fair’

Uoči drugog po redu šibenskog sajma rukotvorina ‘Sajmich’ koji će se održati 11. kolovoza, Šibenski portal vas nagrađuje prekrasnom ogrlicom Illuplush nakita.

Illuplush je brand nakita koji je nastao prije nešto manje od godinu dana, a iza njega se krije Lana Stojićević, 23-godišnja Šibenčanka, magistra slikarstva  koja se, pored poslova iz struke, bavi i primijenjenom umjetnošću.

Osnova Illuplusha su printevi originalnih ilustracija autorice nakita, a trenutno su u ponudi  dvije kolekcije ogrlica: od tekstila i od pleksiglasa te bedževi. Ponuda ilustracija postepeno se širi, a uskoro stižu i printevi na slikarskom platnu pa će Illuplush ilustracije zaživjeti i na zidovima.

– Motivi ilustracija najčešće  su ljudske ili životinjske figure u raznim situacijama koje na metaforičkoj razini prenose određene poruke te su uglavnom kritički raspoložene prema svemu onom negativnom u ljudskom karakteru i ponašanju – otkrila nam je mlada umjetnica.

Osim na Sajmichu, Illuplush se trenutno može nabaviti samo preko interneta: http://www.facebook.com/illuplush, no Lana nam je najavila kako ubrzo slijedi i proširenje Illuplusha po trgovinama.

Ukoliko želite biti novi vlasnik prekrasne ogrlice od tekstila ‘Vanity fair’ pošaljite email na adresu urednik@sibenskiportal.hr s naznakom zašto bi baš vama trebala pripasti Illuplush ogrlica.

Najmaštovitiji odgovor objavit ćemo sljedeći tjedan.

Sretno!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.