Uživajte u vrhunskoj glazbi uz Adriatica Nights u klubu Barbarella’s

Klub Barbarella’s u Pirovcu nudi priliku za ples pod zvijezdama kroz seriju glazbenih večeri Adriatica Nights tijekom kolovoza. Pridružite se glazbenim istomišljenicima u legendarnom klubu na otvorenom na vikend događajima s domaćim i međunarodnim glazbenim znalcima koji predstavljaju živahnu underground scenu i svjetski poznate izvođače. Cijena ulaznice za Adriatica večeri je snižena i iznosi 50 kuna po danu.

Serija nezavisnih događaja počinje u ponedjeljak, 4. kolovoza, kada će se za pultom Barbarella’s kluba naći francuski electrohouse i minimal DJ i producent Ivan Smagghe, jedan od kreatora elektronske glazbene scene Justin Robertson i domaći techno/house majstor Jan Kinčl Zero.

Ivan Smagghe, najtraženiji francuski DJ i radijski voditelj, pronašao je savršenu ravnotežu između opskurnih traka i onih koji čline tijela rasplesanima na plesnom podiju. Rad na projektima Black Strobe i It’s A Fine Line povezala ga je s mnoštvom glazbenika koji se svi bore za činjenicu da glazba nije jednodimenzionalna stvar rezervirana za jednu večer. Njegov glazbeni blog ‘a few things from Ivan Smagghe’ učinio ga je još popularnijim, a trenutno traži talente za etiketu “Kill The DJ” i svijet traži njega jer stalno nastupa.

Ivan Smagghex

Justin Robertson je jedan od začetnika elektronske scene. Od studentskih dana u Manschesteru gdje je sve počelo, do stalnog boravka i rada u Londonu, Justin scenu svojim radom obilježava već četvrt stoljeća. Poznat kao inovator koji uvijek razmišlja korak naprijed što se tiče glazbe, uz rad kao producent istaknuo se i remiksevima za izvođače kao što su  Björk, Erasure ili pak Happy Mondays. Bira zvukove iz psihodelične palete i acid house zvuka, a to će predstaviti i u Barbarella’s klubu.

Justin RobertsonX

Jan Kinčl Zero raznovrsna je vrijednost hrvatske scene koji donosi dobru glazbu u klubove i na festivale već više od desetljeća. Zero je majstor techno i house glazbenih valova, a i kopa stvari koje niste još znali da volite. Vodi i uređuje “Zero Show” na Radiju808, emisiju koja se bavi širim spektrom internacionalne i lokalne elektronske glazbe.

Jan Kinčl ZeroX

Klub Barbarella’s drugi je dom festivala na lokaciji The Garden Tisno, a ova je sezona već vidjela tiuće nasmijanih lica i nezaboravne trenutke u prostoru koje nudi odličnu atmosferu i sjajno ozvučenje. Dobra je to preporuka za provesti ostatak ljeta na mjestu koje okuplja sve ljubitelje dobrog zvuka i plesa pod zvijezdama.

Barbarella’s Discoteque ljetni program 2014

4. kolovoz, ponedjeljak – Ivan Smagghe – Justin Robertson – Jan Kinčl Zero
8. kolovoz, petak – Kenny Larkin – Petar Dundov – Dokser – Malandra Jr.
9. kolovoz, subota – Valentino Kanzyani – Ian F B2B Aneuria – Mariano Mateljan – Dub Sones
15. kolovoz, petak – Max Cooper – Petar Dundov – Dub Sones
16. kolovoz, subota – Stacy Pullen – Eddy Ramich – Borut Cvajner
22. kolovoz, petak – 20 years of Wiggle with Terry Francis – Nathan Coles – Pyztek
23. kolovoz, subota – Darren Emmerson – Pier Bucci – Sergej Snooze
30. kolovoz, subota – Carl Craig – Dub Sones – Miro

Cijene ulaznica za klub su snižene i iznose 50 kuna po večeri, a klub je otvoren od ponoći do 6 ujutro. Ako imate ulaznicu za Stop Making Sense festival, prva večer 4. kolovoza je besplatna.

Sve informacije provjerite na facebook stranici www.facebook.com/BarbarellasDiscotheque

 Kreirajte si vikend ispunjen sunčanim danima i plesnim večerima. Panturist Arriva vozi iz Slovenije, Italije i Hrvatske prema Šibeniku, Tisnom i Pirovcu, a povoljne cijene za direktne ili kombinirane rute pogledajte na www.goopti.com, www.panturist.hr ili www.arriva.si i prvih 20 koji rezerviraju prijevoz na Goopti.com s bilo koje relacije, uz upisivanje koda PC7SA655SP dobivaju popust od 5 eura.

Ograničen broj smještajnih kapaciteta bit će omogućen na lokaciji The Garden Tisno, u malenom zaljevu s privatnom plažom i restoranom, samo 15 minuta vožnje autom do kluba Barbarella’s u Pirovcu. Možete birati između apartmana i luksuznih Shikar šatora, a sve upite pošaljite na  apartments@thegardentisno.com or camping@thegardentisno.com

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.