VEČERAS U MAKARI CLUBU: Spektakularna NOĆ ORIJENTA

Iako su prepune  studentske večeri četvrtkom u Makari clubu postale odličan odabir  za izlazak pred vikend, od dosadašnjih najavljenih programa večerašnji pod nazivom ‘Noć Orijenta’ zasigurno je pobudio najveći interes.

Večer posebne tematike ispreplest će dvije kulture, a u organizaciji ove kao i dosadašnjih večeri, aktivno je radio Studentski zbor zajedno s Makari clubom.

Potaknuti stipendijama studenata Veleučilišta u Šibeniku, te boravcima u Turskoj, koje je omogućila Dogus grupa, investitor u Šibeniku, odlučili su ovu večer obojati tematikom orijentalne kulture.

Tom prigodom nastupit će prekrasna egzotična plesačica Polina Mytko, a kao piće večeri moguće je uživati  u piću Ricard, čiji je glavni sastojak anis, od kojeg se izrađuje širom svijeta poznati turski ‘raki’. A ponegdje će se naći i koja nargila.

Dakako, studentske cijene pića bit će aktualne kao i svakog četvrtka do sada, a glazbeni mix večeri DJ-a IP Sound sjedinit će dvije kulture.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.