Večerašnji program MDF-a

U Hrvatskom narodnom kazalištu Šibenik, u 19 sati Kazalište Mala scena odigrati će svoju predstavu ‘Superheroj’ redatelja Ivice Šimića. U 20 sati na Trgu Ivana Pavla II. Zbor ‘Zdravo maleni’ održati će svoj koncert. Na ljetnoj pozornici u 21 sat odigrat će se predstava ‘Kralj prisluškuje’ u izvedbi Zavoda federacije Ljubljana i Cankarijev dom Ljubljana, redatelja Petera Kusa. Potom, u 21:15 film ‘Svećenikova djeca’, redatelja Vinka Brešana, imat će svoju projekciju u OŠ Fausta Vrančića. Današnji program Međunarodnog dječjeg festivala zatvara koncert klape Adriaticum na Dobriću, s početkom u 23 sata.

RADIONICA SLAME

1000190_394393474014613_521804059_n

Sutra, u subotu 29. lipnja, Radionica slame pod nazivom ‘Bezgranična zemlja’ ima svoju prezentaciju. Nekoliko su dana  šibenska djeca pod vodstvom Nikole Fallera iznad Medulića izrađivala srca, ribe i vijence od slame, pa je konačno došlo vrijeme za akciju. Ekipa se u subotu iznad Medulića okuplja od 9 sati, ponijet će svatko svoj slamnati vijenac s prigodnom porukom zahvalnosti te će ih baciti u more. Prema planu, prvo će prošetati kroz grad, sići niz stepenice od Katedrale i na rivi izvesti svoj performans. Bacanje vijenaca i poruka u more očekuje se oko 10 sati.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.