Veliki koncert Dubioze kolektiv u primoštenskoj Aurori 24. srpnja

Dubioza kolektiv bosanskohercegovački je glazbeni sastav. Njihova je glazba mješavina punka, reggaea, duba, ska i rocka uz jake političke poruke.

Rasprodani koncerti Dubioze diljem Hrvatske  pokazali su da je u pitanju koncertno daleko najjači bend naše regije čiji nastupi su usavršeni gostovanjima na brojnim europskim i svjetskim pozornicama.  Na red je došla i primoštenska Aurora u četvrtak, 24. srpnja gdje za nastup ovog benda valja izdvojiti 75 kn u pretprodaji.

Ova ska, punk, reggea, dub rock -atrakcija potpuno je zarazila cijelu regiju, što dokazuju rasprodane najveće dvorane na ovim prostorima, čime su pokazali da je u pitanju koncertno daleko najjači bend naše regije. Nastupi Dubioze Kolektiv šire se i van regije, pa ih se može vidjeti na brojnim europskim i svjetskim pozornicama. Publici najdraži hitovi su: “Kažu”, “Blam,Blam”, “Kokuz”, “Volio BIH”, “Firma ilegal”, “U.S.A.” i “Tranzicija”

Album “Apsurdistan” odmah po izlasku zapalio je cijelu regiju. Rijetko kada smo svjedočili tako jedinstvenoj ocjeni kritike koja ga nagrađuje najvišim ocjenama.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.