‘Veslati se mora’: Dobro društvo, vrhunski treneri, natjecanja, putovanja – sve to čeka vas u VK Krka

Imate dijete koje je starije od devet godina, zna plivati, željno je baviti se pravim sportom? Tada je veslanje sigurno jedan od najboljih izbora, poručuju to iz Veslačkog kluba Krka. U jednom iz šibenskih sportskih brendova nude dobre razloge zašto bi se ovdašnji dječaci i djevojčice trebali pridružiti njihovoj trofejnoj obitelji.
– Dobro društvo, stručni treneri, Krkinom dom u srcu grada, natjecanja diljem Lijepe naše, ali i širom Europe i svijeta, mali troškovi (tromjesečna škola veslanja 100 kuna mjesečno, nakon završene škole veslanja članarina samo 50 kuna mjesečno), mogućnost stipendiranog školovanja na prestižnim fakultetima SAD – nabrajaju u klubu iz Doca, uz napomenu kako je veslanje je elitni šibenski sport.

– Osim nabrojanog znajte da će bavljenje veslanjem pozitivno izgraditi i oblikovati i tijelo i karakter vašeg djeteta, jer kako kažu liječnici i sportski znalci, veslanje čini čuda za srce i dišni sustav, te za mišiće i izdržljivost. Bilo da ste na vodi, ili na ergometru, u teretani, pokreti u veslanju angažiraju kompletnu tjelesnu muskulaturu – nastavljaju u Krki.

Sve dodatne informacije o klubu, veslanju i upisu možete pronaći na web adresi http://www.vkkrka.hr, u prostorijama Kluba (Veslački klub Krka, Obala prvoboraca 34. u Docu), na telefonu glavnog trenera Milana Radečića (099-6940056), te na mail adresi  dcrno@hotmail.com.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.