VIDEO: Poslušajte kako Građanin Josip vidi Arsenovu ‘Djevojku iz moga kraja’

Nakon pjesme ‘Božićni hit’ koja je na kanalu Youtube zabilježila 1,640 pregleda, šibenski pjesnik Josip Vlahov, umjetničkog imena Građanin Josip, objavio je novi glazbeni uradak.

Riječ je o obradi popularne pjesme Arsena Dedića ‘Djevojka iz moga kraja’ koja je poprimila potpuno novo ruho.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ezssX5UYzbE[/youtube]

-Pjesmu sam napisao kao šalu za ekipu jer oduvijek sam volio smijeh i taj šibenski humor.  To je crta karaktera koju morate dijeli s drugima. Jednu sam večer odlučio napisati obradu ‘Djevojke iz moga kraja’ i nakon sat vremena napisao sam cijeli tekst. Težak je posao riječi jednog velikog pjesnika kakav je gospodin Arsen Dedić izmijeniti u humorističnu verziju, a da pritom sama pjesma ostane bliska originalu – kazuje nam Josip. Glazbeni i aranžerski dio, kao i režiranje spota, odradio je Josipov prijatelj Robert Mišković.

– Uvjeti u kojima radimo su skromni i jednostavni, ali ‘Božićni hit’ kao i ova pjesma dokaz su da zajedništvo i originalnost rade dobre poteze. Već prvih sati nakon objave na Youtube vidim da je pjesma i spot ljude razveselila, čime je naš posao dobio rezultate kakve smo željeli – skromno će Vlahov.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.