VIDEO: Klapa Godimenti, Jus Ron I Taz Soldo na CMC festivalu pjevaju “Pusti me da živim”

“Pusti me da živim” naziv je nove pjesme i suradnje vodičke klape Godimenti, Ronalda Rossa (Jus Ron) i Andreasa (Taz) Solde s kojom će nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama. Podsjetimo, prošle godine klapa Godimenti i američki košarkaš i reper Jus Ron iznenadili su glazbenu scenu duetom “Nazovi me svojim” koja je u kratkom razdoblju postala klapska-hip hop senzacija i jedna od najslušanijih pjesama s prošlogodišnjeg festivala. Spot “Nazovi me svojim” pogledan je više od 525.000 puta na YouTube-u, a novu pjesmu, koja je rađena na tragu prošlogodišnje, potpisuju Danijel Lasan Zorobabel, Jus Ron (engleski tekst), Domagoj Piplica, Taz Soldo (rap dio) teToni Lasan kao aranžer.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ouuuvKOijPk[/youtube]

Na pjesmi “Pusti me da živim” radilo se cijelu jednu godinu. Idejno i kompozitorski projektirao ju je član klape Godimenti – Danijel Lasan Zorobabel, a producijski Toni Lasan i Andreas Soldo. Mastering pjesme odrađen je u studiju lx Stuttgart. “Pjesma je bogata gruvom, a raspon je od funky melodije, preko klapskog pivanja, hiphopa pa do rapa. Znači za svakoga po nesto u tri i pol minute. Mi smo nadasve uživali dok smo je stvarali jer smo je uistinu stvarali, a ne kopirali druge pjesme, pa smo sretni što je proizvod uspio”, rekao je Lasan Zorobabel.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.