VIDEO: Mladi kninski reperi snimili prvi video spot za pjesmu ‘Prskalica’

Knin Rap, skupina mladih, talentiranih glazbenika, objavila je svoj video spot prvijenac. Video spot za pjesmu ‘Prskalica’ sniman je na više lokacija u gradu Kninu. Materijal za video spot snimljen je u jedno popodne, bez ikakvog scenarija, za svega tri sata.

Naime, tog dana u Kninu udruga Urbana desnica snimala je dokumentarni film ‘Kninska mladež’, u kojem će se između ostalog obuhvatiti rad i stvaralaštvo ove kninske rap skupine. Premijera dokumentarnog spota najvjerojatnije će se napraviti u Kninu, negdje na ljeto kada cijeli materijal bude montiran.

Kako je ekipa iz splitske udruge Urbana desnica završila ranije od predviđenog sa snimanjem dokumentarnog filma ‘Kninska mladež’, odlučili su usputno snimiti i spot za pjesmu ‘Prskalica’.  u spotu nastupaju  Slaven Anić a.k.a. S-Boy, Denis Majstorović a.k.a. Shiner, Ivan Cvitak a.k.a Mlađi Blizanac, Toni Didak a.k.a. Opty. Zanimljivo je kako su dva kninska repera iz spomenute pjesme Opty i S-Boy sudjelovali 2009. Godine na hrvatskom Super talentu gdje su oduševili žiri.

KNIN RAP skupina inače snima svoje pjesme u improviziranom studiju u Kninu. Nemaju nikakve uvjete niti podršku od bilo koga, a do sada su snimili preko 40 pjesama.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VVUmrFoj6iw[/youtube]

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.