VIDEO/FOTO: U jezeru Zmajevo oko snage održana vaterpolo utkamica

Prekrasan ambijent jedinstvenog jezera na svijetu, rogozničkog Zmajeva oka, okupio je jučer brojne posjetitelje. Uz atraktivnu lokaciju, mamac za okupljene bila je revijalna vaterpolo utakmica između legendi ovog sporta i ekipe Šibenika.

vaterpolo63

Snage su odmjerile šibenske vaterpolo nade i slavna hrvatska imena vaterpola poput Dejana Savičevića, Hrvoja Akrapa, Zdeslava Vrdoljaka, Joška Krekovića, Denija Lušića, Frane Vićana…Utakmica je završila pobjedom veterana 10:4.

-Ovo je fenomenalan ambijent i moram priznati da nikad prije nisam igrao u ovakvom ‘bazenu’. Lijepo je ponovno skočiti s prijateljima i zaigrati vaterpolo, ovo danas je bilo nešto izuzetno, sve skupa; ambijent, publika i mjesto – kazao nam je Hrvoje Akrap. Sportski duh i želju za pobjedom osjetio je jučer i jedan od ponajboljih vaterpolista svih vremena Dean Savičević.

vaterpolo1

vaterpolo7

– Vuče želja za pobjedom, naravno, zabiti gol.. Sada je to dosta teško, u ovim godinama. Vaterpolo je dosta težak sport, nakon profesionalne karijere rijetki se odluče vaterpolom baviti rekreativno – ističe Savičević.

Nakon revijalne utakmice, Rogoznicu je u večernjim satima pred krcatom rivom ‘zapalila’ Jelena Rozga. Bogat sportsko-zabavni program koji se jučer odvijao u Rogoznici, podsjetimo, održao se u sklopu manifestacije ‘Rogoznica – srce Dalmacije’. Tamošnja Turistička zajednica krenula je u stvaranje prepoznatljivog brenda ‘srce Dalmacije’, a ubuduće manifestacija poput jučerašnje postat će rogoznička tradicija.

vaterpolo2

-U jezeru Zmajevo oko u povijesti se igrao vaterpolo i svakako nam je bila želja da oživimo tu tradiciju, a mislim da nema boljeg načina za obnovu te tradicije i za promociju Rogoznice od ovakve revijalne utakmice s najvećim zvijezdama ovog sporta. Počeli smo stvarati brend ‘srce Dalmacije’, a svakog ljeta nastojat ćemo održati događanja poput jučerašnjeg – kazao nam je direktor TZ-a Rogoznica Marijo Mladinić dodajući kako su Rogozničani i njihovi gosti oduševljeni manifestacijom što je turističkim djelatnicima znak da su na dobrom putu…

CIJELU FOTOGALERIJU POGLEDAJTE OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.