Vlada odobrila 10 milijuna kuna za sanaciju TEF-a

Na svojoj današnjoj sjednici Vlada Republike Hrvatske donijela je Odluku o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog odbora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost kojom se odobravaju sredstva zajma za nastavak sanacije TEF-a.

Visina odobrenog zajma iznosi najviše do 10 milijuna kuna, a točan iznos zajma utvrdit će se nakon provedenih otvorenih postupaka javne nabave.

Podsjetimo, Upravni odbor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost na svojoj je sjednici u srpnju ove godine odobrio sredstva za nastavak sanacije TEF-a.

PREDUVJET ZA VALORIZACIJU PROSTORA

Odluku Vlade komentirao je šibenski gradonačelnik Ante Županović.

– Ovom Odlukom stvaraju se preduvjeti da se, paralelno s dovršavanjem započetog procesa sanacije, krene s planiranjem koraka koji će voditi k valorizaciji cjelokupnog prostora TEF-a i njegovog stavljanja u funkciju, te u konačnici poboljšanju kvalitete života građana Šibenika – kazao je.

Direktor TEF d.d. Krešimir Šakić također je pozdravio Vladinu odluku te zahvalio ministru Zmajloviću što je na samom početku svoga mandata posjetio Šibenik i podržao šibensku gradsku vlast u dovršetku sanacije TEF-a.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.