Vodimo vas na dubrovački festival elektronske glazbe!

Prvi dubrovački festival elektronske glazbe, koji se održava već treću godinu za redom i ove godine priprema ludu zabavu uz top imena svjetske elektronske scene.  Prošle godine u dobroj atmosferi  publika je  plesala do ranih jutarnjih sati.

Culutre Club Revelin ovog je ljeta odlučio napraviti još duži i atraktivniji  festival dobre glazbe, ali i dobrih vibracija na mjestu, kojem ćete se vraćati još puno puta.  Pridružite nam se i ove godine u ljetnom maratonu najboljih elektronskih zvukova u atraktivnom prostoru tvrđave Revelin, koja uz vrhunsku produkciju i popularna imena svjetske elektronske scene nudi zasigurno najbolju ljetnu zabavu u regiji.

PRVI DAN / 13.08. 2014 Fedde le Grand

DANCElectricPHILIPE, Speed, Carl Maxx

 Fedde Le Grand miljenik dubrovačke publike, ponovno će otvoriti Dubrovački festival elektronske glazbe DU-EL fest 13.8.2014. Prošle godine prepun Culture Club Revelin plesao je do 6 ujutro  na EDM  hitove jednog od najomiljenijih Dj-a dubrovačke, a i hrvatske publike. Bila je to nezaboravna noć u  Dubrovniku, a da svojim radom i uspješnim osvajanjem nove publike nije posustao Fedde Le Grand  dokazuje opet remixirajući zadnji singl kralja popa Michaela Jacksona  “Love Never Felt So Good”. Ovaj remix u prodaju je došao  19.05.2014  i odmah skočio na vrh  playlista svjetskih dj-a i radijski postaja. Tako Fedde još od svog hita Put Your Hands Up For Detroit  kojim je zapalio  radijski eter i klupske večeri diljem svijeta, ponovno vlada pravim hitom svjetskim EDM tronom.

Cijene ulaznica: 150 kn pretprodaja, na ulazu 200 kn,   VIP 250 kn pretprodaja, VIP na ulazu 300 kn

DRUGI DAN/ 14.8.2014 DANNY AVILA, DANTZ ,

Audiometric, Claudio Madirazza 

Mladi španjolski DJ Danny Ávila (18) je već sa 16 godina dobio priznanje kao najbolji mladi DJ, a njegov talent prepoznali su i Fedde le Grand i Tiesto, uz kojeg je odradio i veliku svjetsku turneju.Danny Avilla  oduševljava fanove diljem svjeta nastupajući  na najvažnijim EDM festivalima i u klubovima.

Cijene ulaznica: 100 kn pretprodaja, na ulazu 150 kn,   VIP 200 kn pretprodaja, VIP na ulazu 250 kn

TREĆI DAN/ 15.8.2014 GLOWINTHEDARK, LA FIESTA

Nakon ludog performansa kojim su digli publiku prošlog ljeta na noge i energičnog nastupa na početku ljetne sezone, supertalentirani dvojac iz Nizozemske Albert Harvey i Kevin Ramos, znan kao Glowinthedark ovoga puta zatresti će Culture Club Revelin zadnjeg dana DU-EL Festa. Albert i Kevin bili su nadahnuti svojim idolima N * E * R * D, DJ Chuckie, Daftpunk i Coldplay, koji su im bili ujedno i uzor za stvaranje vlastite glazbe. Prošle godine oduševili su publiku svojim nastupom u 8 mjesecu i pripremili nezapamćen show. Odlična zabava potrajala je do ranih jutarnjih sati. Bilo je tu svega, zgodnih žena, muškog skidanja, bacanja u publiku te ludog scenskog performansa kakav samo mogu priprediti energični Glowinthedark.

ČETVRTI DAN / 16.08.2014   NICOLA FASANO, dBA

Završna večer I zatvaranje festivala priprala je Nicoli Fasanu. Nicola Fasano poznat je po suradnji sa Pit Bull-om u singlu „I know you want me (Calle ocho)”. I Know You Want Me (75 Brazil Street) je na sample disco evergreen-a Street Player uz prepoznatljiv groove na osnovu kojeg je Nicola Fasano postao jedan od najpopularnijih dj-a današnjice. U svojih 13 godina produciranja njegova djela su se prodala u preko 5 milijuna kopija.”No Wasted Hearts” slijedeći hit single nastao je u suradnji sa Ultra Nate a za ovo ljeto izdaje “Oye Baby” ponovno u suradnji sa Pit Bull-om. Osim autorskih djela zapaženo prolaze i remix-evi za Bob Sinclara ,Outwork, Real 2 Real., a surađuje sa imenima kao što su DJ Chus, Joey Negro, Chriss Ortega & Thomas Gold, Lee Cabrera, Robbie Rivera i mnogim drugima.

Cijene ulaznica: 100 kn pretprodaja, na ulazu 150 kn,   VIP 200 kn pretprodaja, VIP na ulazu 250 kn

 Šibenski portal svojim čitateljima dijeli 2×2 ulaznice za svaku večer. Kako biste ih osvojili pošaljite nam svoje podatke (IME I PREZIME), uz naznaku koju večer želite posjetiti Revelin, na email marketing@novi-tjednik.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.