Vodovod Ražincima i Brodaričanima dijeli letke o izgradnji kolektora, radovi kreću za nekoliko dana

Šibenski Vodovod ovih je dana u sandučiće stanovnika Ražina i Brodarice ‘ubacio’ informativni letak o svim detaljima vezanim za projekt izgradnje kolektora za jugoistočni dio Šibenika. Na letku se građane obavještava o fazama projekta, ali i nudi im se kontakt telefon za sva dodatna pitanja ako ih imaju.

-Ciljano smo letak dijelili na područje Ražina i Brodarice kako bi ih se obavijestilo o početko ovog projekta. Osim toga, Europa nas uvjetuje da građani moraju biti upoznati sa svim fazama izgradnje kolektora. Prvi radovi krenut će već kroz nekoliko dana, čeka se samo potvrda Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) o izboru izvođača. Budući da je u tijeku turistička sezona, radovi će krenuti na Podima, na manjem dijelu Ražina i oko Brodomerkura – kazao nam je direktor Vodovoda Miho Mioč.

fotografija 2

Podsjetimo, izgradnja kolektora za JI dio Šibenika vrijedna je 10 milijuna eura za što je Grad Šibenik potpisao s EBRD-om Ugovor o kreditu. Naknadno su u projekt ušle i Hrvatske vode koje su se obvezale vraćati 90 posto svih obveza.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.