Klarin SDP-ov koordinator 9. izborne jedinice. Vidović: ‘To je logičan izbor’

Predsjedništvo SDP-a započelo je svoje pripreme za predstojeće parlamentarne izbore. Na nedavno održanom sastanku u Zagrebu izabrali su koordinatore za izborne jedinice, a za našu, 9. izbornu jedinicu, predložen je predsjednik ŽO SDP-a i saborski zastupnik Ivan Klarin.

On nam je odluku Predsjedništva indirektno i potvrdio, no nije ju želio komentirati.

-Zahvaljujem se Predsjedništvu SDP-a na ukazanom povjerenju, ali dok me ne potvrdi Glavni odbor stranke koji se sastaje 6. rujna ne bih dalje komentirao njihov prijedlog – kazao je Klarin.

Predsjednik šibenskog SDP-a Franko Vidović također je komentirao izbor svog stranačkog kolege za koordinatora 9. izborne jedinice.

-Čestitam kolegi Klarinu, po meni to je savršeno logičan izbor. Napravio je dobre stvari u Općini Tisno i pobijedio u dva izborna ciklusa. Zajedno ćemo pokušati pobijediti i na predstojećim izborima – kazao je Vidović.

Glavni oponenti SDP-a još uvijek nisu donijeli odluku o tome tko će biti HDZ-ov koordinator za ovu izbornu jedinicu. Ante Kulušić, predsjednik šibensko-kninskog HDZ-a, kazao je kako to još ne zna.

-Umjesto da se bave onima što se događati u državi za godinu ipo dana bilo bi im bolje da vode računa o onome što se događa danas. No sudeći prema njihovom ponašanju očigledno drže da nemaju što drugo raditi jer nam sve u državi cvate – sarkastičan je Kulušić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.