ZA ZELENIM STOLOM: Održana 1. redovna skupština županijskog Stolnoteniskog saveza

Jučer je u prostorijama STK Zaton održana  1. redovna skupština Stolnoteniskog saveza Šibensko – kninske županije. Na skupštini su sudjelovali predstavnici svih četiriju klubova, STK Šibenik, Knin, Vodice, te domaćin Zaton.

Nakon izbora radnih tijela i usvojenog zapisnika sa osnivačke skupštine, predsjednik Saveza Damir Čular je podnio izvještaj o provedenim registracijama pri državnim institucijama, Zajednici sportova Šibensko – kninske županije, te Hrvatskom stolnoteniskom savezu.

ping222

Slijedeće na dnevnom redu je bilo donošenje plana rada i financijskog plana za narednu godinu, a isti su i nakon poduže rasprave doneseni.

Također je donijeta odluka o imenovanju dodatna dva predstavnika STK Vodice u Skupštinu, obzirom da je klub registiran pri HSTS-u, te sukladno Statutu Saveza ima pravo na tri predstavnika, što do sada nije bio slučaj.

Sva četiri kluba će se sa seniorskim ekipama natjecati u 2. hrvatskoj stolnoteniskoj ligi zapad – DAL regije, što je zaista pohvalno, te predstavlja veliki korak naprijed u razvoju stolnog tenisa na području Šibensko – kninske županije.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.