Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski od sada i u Kistanjama

Zajednica žena HDZ-a Šibensko – kninske županije Katarina Zrinski dobila je svoj ogranak i u općini Kistanje. Cecilija Gečević obnašat će dužnost predsjednice u tekućem mandatu.

Na jučerašnjoj izbornoj skupštini u Katoličkom domu u Kistanjama pozdravne riječi uputio je Roko Antić, predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Kistanja izrazivši nadu da će i Zajednica žena dati svoj doprinos na predstojećim lokalnim izborima.

Na jačanje položaja žena kako u stranci, tako i u obitelji osvrnula se u svom izlaganju Anita Aužina, predsjednica Županijskog odbora žena HDZ-a Katarina Zrinski. Aužina je ovom prilikom ukazala i na dosadašnji rad Zajednice žena u okviru županije te istaknula važnost suradnje s ostalim organizacijama u stranci, napose s Mladeži HDZ-a.

 Izbori za Europski parlament 14. Travnja

Poseban akcent stavljen je na nadolazeće izbore za Europski parlament koji će se održati 14.Travnja, dakle, u narednu nedjelju, te je županijska predsjednica Anita Aužina pozvala na što veći odaziv birača i izbor liste pod brojem 12. Izbornoj skupštini nazočili su i brojni članovi i simpatizeri stranke: dopredsjednik Općinskog odbora HDZ-a Paško Ivanović, dopredsjednica ŽO Zajednice žena Katarina Zrinski Sanja Jakelić, članica predsjedništva Nedjeljka Klarić, predsjednica Gradskog odbora Zajednice žena Knin Maja Deronja, i druge…

Kistanje tekst

Nove članice kistanjskog ogranka Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski su: Marija Brkić, Magdalena Dučkić, Biljana Mazarekić, Antonina Goleme, Danijela Ivanović, Anđelina Rucić, Doroteja Cirimotić i Antonija Čičić.

Cilj je jačanja uloge žena u društvu planira se aktivniji doprinos Zajednice žena u stranci, te u društvenom, političkom i gospodarskom životu Šibensko – kninske županije, također i osnivanje ogranaka u svim gradovima i općinama na prostoru županije.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.