Zamjenik gradonačelnika Mileta primio predstavnike EVN Croatia Plina

Zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika mr.sc. Danijel Mileta sastao se danas s predstavnicima EVN Croatia Plina d.o.o., i to: članovima Uprave g. Gottfriedom Reisenauerom i g. Wernerom Casagrandeom i projektnim inženjerom g. Goranom Juriljem, koji su ga izvijestili o predstojećim radovima na razvoju distribucijske plinske mreže u Šibeniku.

Tvrtka EVN Croatia Plin, kao koncesionar za izgradnju plinsko-distribucijske mreže u Šibensko-kninskoj županiji temeljem ugovora potpisanog 2010.g., dobila je i službeno potvrdu Glavnog projekta nadležnog županijskog ureda za početak radova u Šibeniku.

Naime, prema riječima glavnog projektnog inženjera Jurilja, radovi bi trebali početi u naredna dva-tri tjedna, a prva plinska opskrba u Šibeniku bi trebala biti puštena u pogon već dogodine na proljeće i to u zgradama koje se grade na Biocima. Izvođač radova za područje Grada Šibenika je tvrtka ZagrebMontaža.

Zamjenik gradonačelnika Mileta je zahvalio na informacijama, te ponudio partnerstvo Grada u rješavanju svim mogućih spornih pitanja tijekom izvođenja radova, kao što su imovinsko-pravni odnosi koji bi se mogli pojaviti na, lokacijskom dozvolom, utvrđenoj trasi. Također se obvezao poslati popis lokacija na kojima su već u gradu postavljene cijevi, kao i popis infrastrukturnih projekata grada Šibenika.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.