Žanamari & J’Animals u Azimutu

Zagrebački rock sastav J’Animals predvođen atraktivnom pjevačicom Žanamari Lalić, ovog četvrtak gostuje u Šibeniku, točnije u Azimutu, u sklopu glazbenih večeri. Bend koji iza sebe ima jedan studijski uradak ‘Druga vrsta’  na šibenskom će koncert,  uz svoje hitove, ponuditi i covere nekih starih rock velikana, kako to obično i biva na njihovim svirkama.

PREDGRUPA SATRIANIJU

Autori radijskih hitova poput ‘Kreten pomalo’, ‘ Nije napola’ ili ‘Krugovi’ koji su, između ostalog, i Žanamari predstavili u jednom drugačijem svjetlu, nakon što se na sceni pojavila u pop izričaju, trenutačno pune novinske stupce viješću da će u svibnju ove godine nastupiti kao predgrupa svjetski popularnom gitaristi Joe Satrianiju u sklopu njegove europske turneje.
No, prije Zagreba i Ljubljane, nastupit će pred šibenskom publikom na koncertu koji počinje točno u 21.30 sati jer će se i ova svirka iz Azimuta prenositi na valovima Radio Šibenika preko live streama.  Ulaz je, dodajmo, slobodan.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.