Započeo projekt razvoj Partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije

ilustracija

U Šibensko-kninskoj županiji u utorak 15.listopada započeo je projekt Europske unije ‘Razvoj Partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije’ u sklopu natječaja ‘Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja pretpristupne pomoći EU-a Republici Hrvatskoj u okviru IPA IV komponente ‘Operativnog programa za Razvoj ljudskih potencijala’

Projekt ‘Razvoj Partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije’ u vrijednosti od 31.199,70 eura sufinanciran je od strane Europske unije u iznosu od 23.219,70 eura (74,42%).

Nositelj projekta je Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, a partner na projektu Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područna služba Šibenik. Suradnik na projektu je Šibensko-kninska županija.

Opći cilj projekta je podrška razvoju lokalnih dionika u definiranju, stvaranju i provođenju politika zapošljavanja i razvoja ljudskih resursa na području Šibensko-kninske županije, a specifični cilj je jačanje kapaciteta Partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.