Zaposlenici i volonteri Crvenog križa u akciji ‘Solidarnost na djelu’

‘Gradsko društvo Crvenog križa Šibenik u prošlogodišnjoj akciji od prikupljenih sredstava kupilo je prehrambene i higijenske proizvode za socijalno ugrožene osobe, sudjelovalo u humanitarnim akcijama  koje su organizirane u svrhu prikupljanja sredstava za Maru Roša i Mateu Laštro, te ostale manje novčane pomoći’ – kazala nam je djelatnica šibenskog Crvenog križa, Jadranka Baraković koju smo sa volonterima iz udruge ‘Humanitarac’ posjetili na štandu pokraj kazališta.

crveni križ 1

Novčana sredstva prikupljat će se ispred zgrade Crvenog križa, kod Hrvatskog Narodnog kazališta Šibenik, na gornjem dijelu tržnice te  ispred trgovačkog centra ‘Tommy’ na Vidicima. Svi sudionici bit će prepoznatljivi jer će  imati  prsluke Crvenog križa s oznakom ‘Hrvatski Crveni križ’.

crveni križ 2

‘Ovdje ćemo biti do 13.00 sati i pozivamo sve sugrađane da nam se pridruže i pomognu koliko mogu. Znamo da su vremena teška ali i najmanja novčana pomoć dobro dođe – kaže nam gospođa Jadranka i posebno naglašava da ne zaboravimo napisati kako od ove godine u ovoj akciji sudjeluju i volonteri iz medicinske i kemijske srednje škole.

Na kraju recimo kako ćete za poklonjeni novac dobiti bon zahvalnosti, u protuvrijednosti novčanog priloga, ovjeren pečatom Crvenog križa, a pomoći možete i na broj 060/9011, cijena poziva je 6,25 s PDV-om.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.