Zbog prijetnji smrću Ivan Klarin dobio policijsku zaštitu

Zbog prijetnji smrću koje mu je uputila zasad nepoznata osoba načelnik Općine Tisno i saborski zastupnik Ivan Klarin dobio je policijsku zaštitu. Kako nam je potvrdio u telefonskom razgovoru, prijetnje je počeo primati prije nekoliko dana, SMS porukama i putem facebooka, a eskaliralo je sinoć kada su one postale ozbiljne. Policija slučaj istražuje, počinitelj je još uvijek nepoznat, no kako doznajemo, incident bi se mogao povezati sa slučajem ukopa poginulog tišnjanskog branitelja čiji su posmrtni ostatci identificirani nedavno, nakon što su pronađeni poslije 15-ak godina.

Obitelj poginulog navodno je tražila ukop u grobnici općine Tisno, odakle su im napomenuli kako po zakonu mogu tražiti svoju grobnicu koju im, u dogovoru s lokalim vlastima dodjeljuje Ministarstvo branitelja. Općina je pokrenula proceduru za dodjelu grobnice, a sve je riješeno prošlog tjedna, te je još preostalo dogovoriti detalje oko ukopa, na trošak Ministarstva branitelja.  No, obitelj i suborci poginulog, doznajemo, počeli su neugodno reagirati, optužujući općinskog čelnika Klarina za zavlačenje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.