ŽDO: Za nekoliko dana znat će se pripadaju li kosti Antoniji Bilić

Kosti koje su jučer tijekom dana pronađene kod Josipdola u blizini državne ceste D23 izuzete su i proslijeđene na analizu Zavodu za sudsku medicinu u Zagrebu, kazala nam je glasnogovornica Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu, Gordana Križanić. Podsjetimo, mediji su izvjestili kako bi ljudski ostaci mogli pripadati nestaloj Antoniji Bilić budući da je 7. lipnja 2011. godine kada je posljednji put viđena živa nedaleko Josipdola lociran signal njezinog mobitela.

– ŽDO je zatražilo obdukcijski nalaz i kada ga dobijemo, u narednih nekoliko dana izaći ćemo u javnost s identitetom osobe – navodi Križanić. Nije znala reći koliko će se čekati DNA analiza posmrtnih ostataka, no sudeći prema dosadašnjoj praksi proći će i nekoliko dana dok se dozna pripadaju li pronađene kosti nestaloj Drnišanki Antoniji Bilić.

– Dok ne dobijemo točne podatke, nećemo izlaziti u javnost s informacijama radi li se o kostima ženske ili muške osobe. Kostur nam ništa ne znači – ističe glasnogovornica karlovačkog ŽDO-a.

Više pročitajte u tekstu Jesu li u Josipdolu pronađeni ostaci Antonije Bilić?

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.