Zeleni magnet u obliku mlina novi je suvenir NP Krka

U Gradskoj knjižnici ‘Juraj Šižgorić’ predstavljen je najbolji suvenir kojeg je na nedavno zaključenom natječaju izabrala Javna ustanova Nacionalni park Krka. Četveročlano Stručno povjerenstvo s 4 glasa i temeljem glasova fanova na službenoj facebook stranici najboljim suvenirom proglasilo je rad šibenskog dizajnera Antonija Šunjerge. On je izradio magnet u obliku mlina te list kao privjesak u raznim verzijama i osvojio prvu nagradu u iznosu od pet tisuća kuna.

Iz NP Krka naglasili su kako im je cilj natječaja bio pronaći bitno drugačiji suvenir od njihove dosadašnje ponude u suvenirnicama te da pakiranje bude u skladu s načelima očuvanja okoliša. Radovi su pristigli iz cijele Hrvatske, a Stručno povjerenstvo nije imalo lak zadatak odabirati najbolji među brojnim zanimljivim ponudama.

Jesu li u tome uspjeli možete provjeriti i sami budući da će u šibenskoj knjižnici izložba dijela pristiglih radova biti otvorena do 20. lipnja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.