ŽIVOTINJE SLAVE: Dalmare postao pet friendly mjesto

Na oduševljenje brojnih ljubitelja životinja trgovački centar Dalmare u Šibeniku i službeno je postao pet friendly mjesto, te će dobiti svoj Zoo City, a ovaj događaj pozdravljaju i volonteri, aktivisti za prava životinja okupljeni u projekt ‘Šibenski prijatelji’.

VELIK KORAK ZA ŠIBENIK

– Nadamo se kako će se većina zakupnika prostora unutar centra odlučiti na pet friendly varijantu, budući da smo uvjereni kako nema nikakvog razloga da psi nekom smetaju. Diljem Europe psi imaju pristup baš svim poslovnim i državnim objektima kao i supermarketima s hranom, pekarama i slično, tako da je ovo zaista veliki korak za Šibenik – iskreni su ‘Šibenski prijatelji.

Šibenski volonteri, ljubitelji životinja ne skrivaju nadanja kako će Dalmareov primjer sljediti i javni prijevoz, drugi centri i slični objekti.

-U svakom slučaju, ovo je važan i velik korak za osobe koje imaju kućne ljubimce – poručuje. Nakon ovog, više nema ostavljanja životinja da čekaju ispred centra u zatvorenim automobilima bilo na visokim temperaturama bilo na nevremenu dok njihovi vlasnici obavljaju kupnju.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.