ZOO CITY: U Dalmareu otvorena oaza za ljubitelje životinja

Nacionalni lanac trgovina s proizvodima za kućne ljubimce Zoo City svoju petnaestu poslovnicu otvorio je upravo u Šibeniku i to u trgovačkom centru Dalmare. Oaza za ljubitelje životinja prostire se na 180 m2 te nudi širok izbor robnih marki za sve ljubimce. Naravno tu su i egzotične životinje. U Zoo Cityiju se tako može vidjeti velika egzotična papiga pod imenom George, kunići, zamorci, sirijski hrčci, a krajem travnja u trgovinu stižu iguane, zmije i mnoštva tropskih riba…Posebnost svih Zoo City  trgovina je što mnogi zainteresirani ljubitelji životinja prilikom kupnje mogu uz stručno vodstvo dobiti savjete veterinara i prodajnih savjetnika koji su svi ujedno i vlasnici kućnih ljubimaca.

zoo city 2

U novootvorenoj trgovini zaposleno je pet mladih Šibenčana.

-U Šibeniku se očituje iskustvo nastalo otvaranjem velikih brojem novih prodajnih mjesta i uhodanost Zoo City  tima. Potvrđujemo svoju ulogu najpoželjnijeg mjesta kupnje za kućne ljubimce u području Dalmacije, kao i ulogu edukatora po pitanju kvalitetnog suživota sa životinjama. Svojim aktivnostima na dalmatinskom, posebice šibenskom području, razvijat ćemo svijest o potrebi pomaganja životinjama, humanitarno djelovati, informirati i educirati. Do sada se u ovoj županiji nije komuniciralo o životinjama na ovaj način i veselimo se što ćemo to promijeniti – kazao je direktor tvrtke Edvard Varda.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.