Županovićev stožer o prezentaciji projekta u Docu: Sramotno ponašanje HDZ-a

Izborni stožer dr. Ante Županovića, kandidata za šibenskog gradonačelnika, reagirao je na konferenciju za novinare HDZ-a i Šibensko-kninske županije na kojoj je predstavljen ‘Projekt zaštite od poplava gradskog predjela Dolac’. Poručuju kako ‘drže sramotnim i neprimjerenim korištenje projekta plaćenog sredstvima građana ove županije za političku promociju usko stranačkih interesa i osoba koje s tim projektima nisu povezani’.

-Ovo je samo jedan u nizu dokaza da, neovisno o tome koga kandidirao, HDZ i njegovo ponašanje ostaju uvijek isti – apsolutno nesposobni da odvoje javni od stranačkog interesa – poručuju te nastavljaju:

-Čak i ako zanemarimo niz iznesenih neistina na račun gradske uprave Grada Šibenika te činjenicu da ŽLU dvadeset godina nije ništa učinila na rješavanju problema obale kojom upravlja, ostaje nedopustiva činjenica o zlouporabi financijskih sredstava županije i navodnih županijskih ‘projekata’ u svrhu promidžbe HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika. Naime, na predstavljanju se pojavio i istupio gospodin Željko Burić, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Grada Šibenika. Riječ je o osobi koja je proteklih deset godina provela neuspješno vodeći Opću bolnicu Šibenik i koja sa projektom rješavanje obale u Docu nema baš nikakve poveznice, osim stranačke. O odnosu HDZ-ove županijske vlasti prema Gradu Šibeniku i njegovim građanima govori i činjenica da su cjelokupni projekt izradili bez ikakvih konzultacija s gradskom upravom, čak i bez da su je upoznali s detaljima projekta – navode u Županovićevom izbornom stožeru.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.