ZVUČNA POJAČANJA ŠIBENSKOG PORTALA: Ksenija Bilan glavna urednica, novi član našeg tima i Mario Marotti

‘Redizajnirana redakcija’ za redizajnirani portal. Tako bi se mogle opisati kadrovsko – vizualne promjene koje su se posljednjih dana dogodile na Šibenskom portalu, a koje su početak novog uzleta vašeg omiljenog medija.

Novi, moderni i atraktivni izgled Šibenskog portala već ste primjetili, a prve reakcije, kako na desktop verziju tako i na onu mobilnu, su odlične.

Naši vjerni čitatelji su, vjerujemo, posljednjih dana u potpisu ispod nekih tekstova također zapazili i jedno novo ime, ono Marija Marottija. Naime, vjerojatno najpoznatiji glas  šibenskog radijskog etera novo je novinarsko pojačanje Šibenskog portala. Promjene su se dogodile i u samom vrhu naše redakcije. Naime, Marottijeva dugogodišnja kolegica s Radio Šibenika i još jedno poznato novinarsko ime, Ksenija Bilan, postala je novom glavnom urednicom Šibenskog portala.

Bilan i Marotti, sportskim rječnikom kazano, imaju na tisuće ‘novinarskih utakmica’ u nogama (i rukama) i ne sumnjamo kako će našoj redakciji, koja je sada pravi spoj mladosti i iskustva (da nastavimo u sportskom žargonu) donijeti novu snagu i kvalitetu, a Šibenski portal učiniti još boljim i čitanijim.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.