FOTO Završni skup Narodne koalicije u Tisnom

Narodna koalicija upriličila je na Jazini u Tisnom predstavljanje svojih kandidata u IX izbornoj jedinici. Na druženju se okupilo tristotinjak članova i simpatizera iz Šibensko-kninske županije gdje je i predstavljena lista Narodne koalicije za IX izbornu jedinicu.

narodna-koalicija-tiisno-1

Uz Ranka Ostojića, prvog na listi Narodne koalicije, koji je predstavio listu i pozvao na nedjeljnji izlazak na izbore, skupu se obratio i domaćin Ivan Klarin.

narodna-koalicija-tiisno-2

-U nedjelju su izbori koji određuju budućnost naše zemlje. Na vlast je posljednji put došla ekipa koja je u samo devet mjeseci pokazala kako se može sve uništiti i zemlju odvesti na put nestabilnosti. Nemojmo se zavaravati. Jedan čovjek, Andrej Plenković ne čini HDZ. Pokušali su se njime umiti, ali to ne ide. HDZ i Most su ostali isti, oni su prevara, koju smo već jednom iskusili i ne dopustimo im da nas opet prevare, rekao je Ivan Klarin.

narodna-koalicija-tiisno-3

narodna-koalicija-tiisno

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.