Dječaci poručili Petrini: ‘Sigurni smo da ćete do subote smisliti još gov…’

RATU koji je izbio na relaciji MOST- Dječaci ne nazire se kraj.

Nakon što je MOST izvijestio da je grupa Dječaci znala da će nastupiti na predizbornom skupu njihova kandidata Stipe Petrine i da su koncert otkazali zbog prijetnji koje su dobili od splitskih predstavnika dviju velikih stranki, Dječaci su odlučili još jednom reagirati.

Njihovo priopćenje prenosimo u cjelosti.

“Kao prvo i osnovno: ne zanimaju nas ni Stipe Petrina ni ‘dvije velike političke stranke’.
Šta se tiče izjave da su Dječacima prijetile dvije ‘velike stranke’ da ne nastupamo na predizbornom skupu MOST-a, mislimo da je gospodin Petrina precijenio kako svoj predizborni skup tako i značaj i status grupe Dječaci smatrajući da smo dovoljno utjecajan bend da bi nam netko trebao prijetiti da ne nastupamo.

Za izjavu da smo dobili prijetnje gospodin Petrina se nije niti potrudio izmisliti dokaze.
Na koncert smo pozvani pod parolom ‘načelnik Primoštena poklanja građanima koncert’ gdje nigdje nije navedeno da ćemo bit središnja točka političke kampanje, koja će uslijediti nakon nečijih političkih govora s kojima ne želimo imat veze.

Možda čak i najbitnije; svaki koncert koji smo dosad htjeli održat smo i održali i nema toga što iti jedno udruženje iz koristoljublja (čitaj: stranka) u ovoj državi može učiniti u vezi naših želja i nauma i sprovođenja istih.

‘Ugovor’ koji je 4.11.2015. predstavljen javnosti kao dokaz dogovorene suradnje između Dječaka i udruge MOST bilo kome s iti malo mozga nema nikakvog smisla jer:

1. ‘Ugovor’ nije potpisan

2. Grupa ‘Dječaci’ nisu niti jedna od dvije strane koje su navedene da potpisuju taj ‘ugovor’. Mi nismo ‘GLAZBENA KUTIJA’, a pogotovo nismo ‘NEZAVISNA LISTA STIPE PETRINE’, niti nas itko od te dvije strane zakonski predstavlja. Za agenciju ‘GLAZBENA KUTIJA’ smo prvi put čuli kad se u ime udruge ‘MOST’ javila našoj booking agenciji ‘L.A.A.’ u vezi spornog koncerta. ‘GLAZBENA KUTIJA’ u nijednom smislu ne predstavlja Dječake i zato NE MOŽE u naše ime potpisivati ugovore s nikim.

Nismo htjeli objavljivati ništa jer je cijela ova priča dosadna od samog početka, ali ako se naše ime vuče po blatu s apsolutnim lažima, primorani smo reagirati. Budući da je još par dana do predizborne šutnje, sigurni smo da će kreativni PR team gospodine Petrine do subote morati smisliti još govana i da ćemo nastaviti ovo lijepo dopisivanje.

LIVE LONG AND PROSPER, DJEČACI”.

izvor:index.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.