FOTO: MLADEŽ SDP-a UŽIVO: ‘Našem je društvu potreban Građanski odgoj, inače sve super’

U SDP-ovom stožeru vlada sve napetija atmosfera, ali još uvijek ona pozitivna. U prostorije iz minute u minutu pristiže sve više članova i simpatizera, a mladi SDP-ovci su s nama podijelili dojmove i očekivanja.

sdp izbori 081115 23

– Atmosfera je odlična. Napeta, ali samo zato što nestrpljivo čekamo konačne rezultate. Svi smo, naravno, uvjereni u pobjedu – rekla nam je Suzana.

sdp izbori 081115 12

– Okruženi smo divnim ljudima, tako da nam ne može nikako biti loše. Hrana, piće, dobro društvo su tu, a uskoro, nadam se, stiže i pobjeda – komentirala je Renata, a Martina se složila.

– Jako ugodna atmosfera. Nema puno nervoze i to je najvažnije, zar ne? Svoju sam građansku dužnost danas ispunila i uvjerena sam u pobjedu svojih favorita – kaže nam Martina.

sdp izbori 081115 19

Predsjednik Foruma mladih županijskog SDP-a Luka Nikpalj pristigao je u zadnji tren, za što, kaže, ima opravdanje.

sdp izbori 081115 24

– Atmosfera svakako potvrđuje da smo mi stranka s kojom se rijetko koja može usporediti. Činjenice da su naši članovi pristigli u prostorije SDP-a među zadnjima, samo potvrđuju da smo na nekim biralištima morali objašnjavati kako se ispunjavaju zapisnici. Demokracija je u RH takva kakva jest, kao i izborni zakon, što samo potvrđuje koliko je ovom društvu potreban Građanski odgoj – rekao je za Šibenski portal Luka dodavši da se nada da će Hrvatska, shodno sloganu, nastaviti rasti.

Šibenski portal i dalje će vas izvještavati uživo iz stožera stranaka. Pratite nas.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.