FOTO: RUŽA TOMAŠIĆ: ‘Birači, izađite na izbore jer niti jedan glas nije izgubljen’

Danas je Šibenčanima predstavljen program koalicije ‘Spremni’ koju čine Hrvatska konzervativna stranka, Hrvatska stranka prava i Obiteljska stranka. Program su ispred kazališta predstavili Nikica Penđer i Ruža Tomašić koja je naglasila važnost obitelji, zaposlenja i smanjenja iseljavanja iz države.

koalicija spremni ruza tomasic nikica pendjer 2

koalicija spremni ruza tomasic nikica pendjer 1

koalicija spremni ruza tomasic 14

Hrvatski branitelji su danas ugrožena skupina, nepriznato je sve ono što su učinili za zemlju i potrebno je mijenjati stvari u državi i zaustaviti iseljavanje jer ovo nije Hrvatska za koju su se oni borili, istaknuli su predstavnici koalicije.

– Najveći problem s kojim se danas susrećemo jest rast, ali rast troškova. Zaradimo 105 milijardi, a potrošimo 120. Mi se zalažemo za rekonstrukciju poduzeća, za prestanak nerada i krađi. Svi koji se nalaze u upravnim vijećima moraju garantirati svojom imovinom. Male stranke su najbolje stranke jer nemaju uhljeba, nemaju sponzora i nikome ne odgovaraju. Pozivamo birače da iziđu na izbore jer ovaj put nema opravdanja i pitanja za koga glasati. Široka je lepeza stranki, i lijevih i desnih. Toliko je stranaka da je najgori izbor ostati doma i reći moj glas ništa ne mijenja. Nijedan glas nije izgubljen osim onih za najveće stranke koje su i osiromašile ovu zemlju – istaknula je Tomašić.

koalicija spremni ruza tomasic 11

koalicija spremni ruza tomasic 9

koalicija spremni ruza tomasic 4+

koalicija spremni ruza tomasic 3

Kandidati za IX izbornu jedinicu:

 1. Đani Bunja
 2. Nikica Penđer
 3. Berislav Gržanić
 4. Filip Brčić
 5. Kristijan Bakarić
 6. Ivan Šustić
 7. Danica Čubrić
 8. Lana Bakula
 9. Branimir Bolf
 10. Krešimir Boršić
 11. Helena Mikas
 12. Barbara Prpić
 13. Ivana Kursan
 14. Valerija Kovač

koalicija spremni nikica pendjer 1

koalicija spremni kresimir borsic 14

koalicija spremni ruza tomasic 8

Koalicija se zalaže za ukidanje rada nedjeljom stavljajući naglasak na obitelj i zaštitu te institucije, za provedbu lustracije, smanjenja državnog nameta, zaštite ribara, obrtnika i poljoprivrednika i zahtijevaju ratnu odštetu.

– Budimo hrabri i dajmo glas za promjene, a ne samo izmjene – riječi su Ruže Tomašić.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.