Hrvatski Laburisti iz Tisnog ne podržavaju Ivana Klarina!

Ogranak Tisno Hrvatskih laburista – stranke rada oglasio se priopćenjem kojeg prenosimo u cijelosti:
Ovim priopćenjem želimo skrenuti pozornost da su Hrvatski laburisti – stranka rada ogranak Tisno na sastanku predsjedništva odlučili da ne mogu podržati koaliciju sa SDP-om i partnerima na predstojećim parlamentarnim izborima u IX. izbornoj jedinici.
Obzirom da veliku većinu članova našeg ogranka sačinjavaju bivši članovi SDP-a koji su bili na istaknutim pozicijama, a neki i osnivači te stranke u općini Tisno od samog početka, jednostavno ne možemo podržati nekoga koga dobro poznajemo i to u negativnom smislu – odnosno Ivana Klarina.
Sigurni smo da i Ivan Klarin ima isto mišljenje i o nama, stoga ne postoji nikakva mogućnost za zajednički nastup.
Također želimo naglasiti da novo vodstvo Hrvatskih laburista – stranke rada nije ni na koji način pokušalo uspostaviti kontakt s nama i dati nam mogućnost da se izjasnimo u svezi koalicije koju su sklopili sa SDP-om.
Zato smatramo da za ovakav postupak nismo dužni ni za kakvo objašnjene prema vodstvu Hrvatskih laburista – stranke rada, jer se ni kod njih nigdje u IX. izbornoj jedinici ne spominjemo.
Svime navedenim, ovim putem, želimo pozvati naše članove i birače da na predstojećim izborima da glasaju po vlastitoj savjesti.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.