HRVOJE ZEKANOVIĆ: Šibenik je moja misija i od toga nikad neću odustati!

– Hvala na 1086 glasova, odnosno ljudi u Šibeniku, a ako ćemo gledati izbornu jedinicu, onda hvala na brojci 1969. Taj je rezultat možda nedovoljan za ono što je bio moj cilj, ali je itekako dovoljan da mi da određeno jamstvo, zalog, a na kraju krajeva i obvezu prema ljudima koji su mi takvo povjerenje ukazali – rekao je danas pred predstavnicima medija Hrvoje Zekanović, kandidat Domoljubne koalicije i član stranke Hrast komentiravši parlamentarne izbore koji, kako je rekao, još nisu gotovi.

zekanovic

– Očekivanja su, priznajem, bila veća, ali tek sam počeo. Iza mene su dvije godine političkog angažmana i toga sam svjestan, ali gledajući prema naprijed, na umu mi je uvijek moj Šibenik, odnosno Šibenčani. On je moja misija i orijentacija, a kad tome dodam temeljne obiteljske i kršćanske vrijednosti koje su mi smjernica, na umu imam samo jedno: Neću odustati – poručio je Zekanović ne želeći prejudicirati konačan ishod pregovora koji su u tijeku. Naime, nada se da će Domoljubna koalicija biti prepoznata, ali o tome, kao i činjenici hoće li ipak sjesti u saborsku fotelju, što nije neizgledno, nemoguće je sa sigurnošću govoriti.

Komentirao je Zekanović i aktualna ‘previranja’ što se MOST-ovaca tiče rekavši da se ni oni sami nisu nadali takvom uspjehu, što je evidentno iz onoga što se trenutno događa.

– Politika nije nešto što se radi usput. MOST-ovci se sad ne snalaze baš najbolje. Trebat će im neko vrijeme da postanu svjesni odgovornosti i obveza koje odsad imaju zahvaljujući građanima koji su im ukazali takvo povjerenje – zaključio je.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.