Istaknuti HDZ-ovac uhvaćen u pregovorima s bankarom koji bi mogao postati mandatar desnice

Domagoj Ivan Milošević, jedan od vodećih ljudi Hrvatske demokratske zajednice, sinoć je viđen u društvu jednog umirovljenog bankara, nekadašnjeg predsjednika uprave jedne od velikih hrvatskih banaka čije ime se spominje među favoritima za nestranačkog mandatara HDZ-a.

Izvori Telegrama kažu kako su istaknuti HDZ-ovac Milošević i navedeni bankar proveli više od sat i pol u razgovoru u zagrebačkom Kaptol centru.

Vlada stručnjaka

Kako je izvijestio Večernji list, čelnici HDZ-a ozbiljno razmatraju takozvanu vladu stručnjaka kao prijelazno rješenje koje bi zadovoljilo Most, aTelegram je prvi otkrio da se bi se na čelu takve vlade mogli pronaći istaknuti ekonomist s vezama u HDZ-u ili umirovljeni bankar s dugogodišnjim iskustvom.

Karamarko ostaje na čelu HDZ-a

Neslužbeno se u stranačkim krugovima spominju imena Josipa Budimira,Mladena Vedriša, Franje Lukovića i Tomislava Ćorića kao mogućih ekonomskih stručnjaka koji bi Mostu i javnosti, smatraju u HDZ-u, bili prihvatljivi kao tehnički mandatari.

U tom bi slučaju, doznaje Telegram, Tomislav Karamarko ostao na čelu stranke, a u novoj bi vladi, barem privremeno, prihvatio poziciju potpredsjednika za unutarnju politiku.

izvor:telegram.hr

foto:facebook

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.