JAVNA PREPISKA SE NASTAVLJA: Vidović Pauku: Nisam vas imao namjeru uvrijediti kao osobu, ali…

Nakon jučerašnje javne prepiske priopćenjima SDP-ova Franka Vidovića i HDZ-ova Gorana Pauka oko nove šibenske bolnice, rasprava se nastavlja i danas. Županu Pauku šef šibenskih SDP-ovaca jutros je poslao pismo koje prenosimo u cijelosti:

”Poštovani gospodine Pauk,

Ni u jednom trenutku nisam imao namjeru uvrijediti Vas kao osobu, nego sam govorio o Vašem javnom radu kao  župana, kao funkciju koju već deset godina neuspješno obavljate.

Pokušat ću Vam još jednom u kratkim crtama objasniti zašto mislim da ste nesposobni i lažljivi i to na način koji Vi najmanje volite, argumentima!

Počet ću odmah sa bolnicom. Od 2007. do danas obmanjujete javnost da idejni projekt postoji, a zapravo ga nema. U osam godina ste više puta iskoristili projekt nove bolnice kao predizborni trik.

Od kada obećavate brzu cestu Šibenik-Drniš-Knin. Više od deset godina, zar ne?

Zašto Županijska lučka uprava još uvijek ne zna kako riješiti problem plavljenja Doca. I to ste obećavali na sva zvona u kampanjama koje su iza nas.

Koji plan imate za tvrđavu sv. Nikole, za koju se toliko otimate, a pojma nemate šta s njom napraviti?

Trebam li Vas podsjetiti što ste napravili u Ekonomskoj školi nedavno vašim kadroviranjem.

Kada mislite riješiti problem ulijevanja opasnih materijala u pitku vodu za građane ove županije. Čije tu interese štitite?

Uspijevate li sa svojom plaćom izgurati mjesec?

Što ste napravili od HNK Šibenik, koji još uvijek se pokušava izvući iz financijskih dubioza?

Zbog vaše bahatosti inzistirali ste da se Bikarac odvoji od Čistoće i time samo donijeli dodatni namet građanima ove županije.

Neću vam govoriti koga ste sve i na koji način ste zapošljavali, to neka ostane između Vas i Vaših birača.

Na kraju, kao što ste sami i rekli u svom priopćenju, iza mene i „mojih“ ostaju projekti koje vi samo dovršite.  Kamo sreće da iza Vas ostaju projekti kao što su Banj i Mihovil pa da se svi skupa s njima hvalimo, a ako imate saznanja da je trošak ovih projekata bio veći za 15 milijuna kuna, pozivam Vas da podnesete kaznenu prijavu protiv investitora, jer je očito prekoračio za više od 25% vrijednost projekata, Opet prodajete maglu.

Kamo sreće da ste doveli Veteranski centru Šibenik i predstavili projekt nove bolnice. Kamo sreće da ste s vašim kolegom završili gat Vrulje, kojeg smo skoro iz početka morali graditi, nakon koliko ono godina.

Ali kao što ste i u tvrtkama kojima ste bili direktor (TEF, Poliplast, tvornica mreža Biograd, HNK Šibenik) ostavili pustoš, tako će i nakon vašeg predugog mandata u županiji, nažalost, ostati pustoš.

Bilo bi lijepo i da demantirate laži Vašeg predsjednika da ste baš Vi uzviknuli „Oba dva, oba dva“, jer cijela Hrvatska zna da to nisu Vaše riječi.

A ako i dalje držite da sam Vas uvrijedio na osobnoj razini, kao što ste vi mene govoreći u radijskoj emisiji da ja lažem, evo ja Vam se još jednom ispričavam.”

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.