KOALICIJA ‘SPREMNI’: HKS, HSP i Obiteljska stranka potpisale koalicijski sporazum

Predsjednica Hrvatske konzervativne stranke (HKS) Ruža Tomašić, predsjednik Hrvatske stranke prava (HSP) Daniel Srb i predsjednik Obiteljske stranke (Os) Mate Knezović potpisali su u subotu, 10. listopada 2015. godine koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na izbore za 8. saziv Hrvatskog sabora.

Prema riječima predsjednice HKS-a Ruže Tomašić koalicija, koja nosi naziv  ‘Spremni’, hrvatskim biračima ne nudi samo izmjene, kao ostale stranke, nego stvarne promjene za boljitak Hrvatske koje će koalicija i provesti. Na pitanje novinara s kim je koalicija otvorena za suradnju poslije izbora, Ruža Tomašić  rekla je da je suradnja moguća s onima koji poštuju koalicijski program i koji se istinski bore za hrvatske nacionalne interese i hrvatski narod.

spremni

Predsjednik Hrvatske stranke prava Daniel Srb naglasio je kako je riječ o koaliciji koja je hrvatska, konzervativna i kršćanska politička opcija te da koalicija ‘Spremni’ sigurno neće koalirati sa SDSS-om i sa strankama koje provode SDSS-ovu velikosrpsku politiku u Hrvatskoj.

Prema riječima predsjednika Obiteljske stranke Mate Knezovića, stranke koalicije ‘Spremni’  dijele isti program i svjetonazor i po tome se  razlikuju od ostalih stranaka koje izlaze na izbore. To uključuje i borbu protiv nametanja rodne ideologije koja razara hrvatsko društvo i hrvatsku obitelj.
Ruža Tomašić pozvala je birače da glasuju za koaliciju ‘Spremni’ jer je ona jedina sigurnost da će u Hrvatskom saboru postojati oni koji mogu spriječiti donošenje štetnih odluka za Hrvatsku.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.