‘Kod Josipe Rimac sve je lažno osim torbica’

Ivan Klarin, predsjednik ŽO SDP-a, reagirao je na izjave direktorice HDZ-ove kampanje Josipa Rimac da je kod Zorana Milanovića sve lažno.

Klarinovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Unatoč tome što nema pretjeranog smisla komentirati niz izjava, laži i neistina direktorice kampanje HDZ-a i takozvane “Domoljubne koalicije” Josipe Rimac, želim skrenuti pažnju javnosti na sljedeće:

Gospođa Rimac izjavom da je kod Zorana Milanovića sve lažno, ponukala me da osim oštrog demantiranja navedem i niz činjenica. Laž je kako je Josipa Rimac stekla svoju imovinu, lažno je njeno domoljublje s obzirom da domoljubom ne možemo smatrati onoga tko od Republike Hrvatske otima, lažni su njeni takozvani uspjesi u politici što je jasno samim dolaskom u Grad Knin; no ono što najvjerojatnije nije lažno je njena, javnosti zanimljiva, (crna)  torbica.

Ukoliko gospođa Rimac i ostatak svite iz Domoljubne koalicije smatraju da su podaci o:

–  rastu BDP-a, koji je za koji će po europskim analitičarima porasti i prijeći 2% za treći kvartal,

–  broju zaposlenih mladih u 2015. godini, preko 76.000 je zaposleno temeljem mjera Vlade RH,  a

preko 30 000 na ugovor na neodređeno,

–  porastu stranih investicija u Republiku Hrvatsku, samo u ovoj godine otvoreno je 25 hotelskih

kompleksa na Jadranu

–  činjenici da je Hrvatska izašla iz recesije;

lažni, onda im poručujem samo jedno:

Važno je, iskreno i domoljubno, priznati da Hrvatska raste u velikom broju ekonomskih pokazatelja i da povratka na Vaš model rada s torbama, bile one crne ili prave, jednostavno – NEMA.

Sav naš rad iskazan je konkretnim brojkama, konkretnim pokazateljima, a u Josipe  Rimac  sve je lažno  – osim torbica, poručuje Klarin.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.