Milanović: HDZ-ova obavještajno policijska akcija na djelu – sve je na predsjednici

‘Sinoć smo s Mostom završili razgovore i sve finalizirali. Most je dobio sedam ministarstava i premijersko mjesto. Dogovoreni su i omjeri mjesta u ministarstvima i državnim institucijama, a za sve je trebao samo potpis. Mi smo pristali na sve’, izjavio je na izvanrednoj konferenciji za novinare Zoran Milanović, koji smatra da je potpora Bože Petrova bila iskrena.  Pozvao je zastupnike Mosta da se izjasne – je li na njih od strane SDP-a vršio pritisak.

‘Potpuno je besmisleno optuživati nas za vrbovanje. Potporu Boži Petrovu kao mandataru kod predsjednice dali su svi moji koalicijski partneri. Božo Petrov me nije ni nazvao, samo mi je poslao SMS da ovako više ne može. Sada je na djelu HDZ-ova obavještajno policijska akcija i na predsjednici je da odluči, ona vidi i zna što je na stvari, poručio je Milanović. Pozvao je zastupnike Mosta da se izjasne – je li na njih od strane SDP-a vršio pritisak.

IZVOR: HRT

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.