MOST Petrini postavio ultimatum: ‘Do četvrtka se izjasni jesi li s nama ili nisi’

MOST je primoštenskog načelnika i budućeg saborskog zastupnika Stipu Petrinu javno pozvao da se do četvrtka očituje želi li biti dio Mostovog kluba zastupnika ili će biti samostalan.

– Gospodin Petrina, iz samo njemu znanih razloga pokušava na silu proizvesti afere koje svakom iole informiranom zvuče neozbiljno, ali javnost koja je s razlogom nestrpljiva bi iz toga mogla izvući neke krive zaključke. Tvrdnje Stipe Petrine kako je velika većina članova Nacionalnog vijeća Mosta protiv nekakve koalicije s HDZ-om koju tobože silno zagovara Božo Petrov, krajnje su apsurdne. Naime, gospodin Petrina itekako je svjestan da se odluke Nacionalnog vijeća donose većinom i demokratski pa je samim time tako nešto nemoguće. Upravo na prijedlog gospodina Petrine Nacionalno vijeće tako je ustrojeno, što se ne bi dogodilo da je netko imao skrivene planove – navode u MOST-u te dodaju kako postoji ‘jasan javni pritisak Predsjednice, a to je sazivanje Sabora već 3. prosinca’, s čime se nikako ne slažu te smatraju da je to upravo pritisak na MOST.

-I baš zato što je MOST nezavisnih lista pod strahovitim pritiskom, dijelom opravdanim, a dijelom zbog interesa raznih centara moći, voljeli bismo kada bi barem ljudi koji su izabrani na platformi Mosta igrali fer igru i rekli koji su njihovi planovi te prestali bezuspješno rušiti jedinstvo Mosta – navode na svojim službenim Facebook stranicama.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.