Okrugli stol ‘Šibenski turizam – jučer, danas, sutra’ u organizaciji ORaH-a

U srijedu 21. listopada u Gradskoj knjižnici ‘Juraj Šižgorić’ s početkom u 18 sati održat će se okrugli stol Šibenski turizam – jučer, danas, sutra.

Moderator je dr.sc. Irena Ateljević, a gosti koji će prisustvovati su Dino Karađole, direktor TZ Šibenik, Joso Smolić, predsjednik Obrtničke komore Šibensko-kninske županije i vlasnik restorana Gradska vijećnice Ivo Močić. Okrugli stol organizira šibenska podružnica ORaH-a.

Poziv za sudjelovanje upućen je i Veleučilištu u Šibeniku na adresu dekanice koja je poručila da će se u ime VUŠ-a rado netko od profesora pridružiti.

Na okruglom stolu Šibenski turizam – jučer, danas, sutra raspravljat ćemo kako mislimo održati šibenski turizam na našu samoodrživu ekonomsku i ekološku budućnost.“ Iako ovaj okrugli stol organiziramo kao politička stranka nije nam cilj politizirati o temi turizma. Turizam treba biti nadstranačka tema u kojoj svi trebamo sudjelovati kako bi se unaprijedio turizam u našem Šibeniku

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.