Petrina: Petrov drži Hrvatsku kao taoca

STIPE Petrina žestoko se obrušio na MOST odnosno na Božu Petrova kojeg smatra glavnim i odgovornim krivcem što danas nije konstituiran Sabor.

U razgovoru za Index Petrina je kazao kako ne može shvatiti da jedna politička opcija koja se bori za mandate kojima želi donijeti promjene odbija mjesto predsjednika Sabora.

“Kakve sad tu veze ima HDZ, oni su odlično postupili na svom mjestu. Oni se bore da njihov član bude predsjednik Sabora, MOST je svoju priliku da ima to mjesto, drugo po važnosti u državi, on je to odbacio i ne znam   kako to nazvati.

“Petrov ne zna što hoće i to je njegov problem”

Zašto Petrov izlazi na izbore ako ne želi funkciju pomoću koje može provesti reforme, na kraju od njih neće biti ništa. Danas je mogao biti izabran predsjednik Sabora, a da se pregovori dalje nastavljaju.

Petrov više ne zna što hoće i to je njegov problem. On drži Hrvatsku za taoca i misli da je država njegov pacijent”, rekao je Petrina.

Dodao je kako mu je cijela situacija s Podolnjakom smiješna jer je kaže Podolnjak prihvatio da ga SDP kandidira i onda danas to odbije.

“Kad je SDP predložio Podolnjaka trebao je reći zašto me uopće kandidirao, ovo je totalna izgubljenost MOST-a. To ne vodi dobro, Petrov se tako ne može ponašati. Ova sjednica se mora ponoviti i to košta novaca, što je šteta za Hrvatsku. Za ovo danas je kriv MOST, ne mogu reći HDZ ili SDP. Na što ovo sve sliči nek mi objasni Petrov. Najgore je što on već zavlači i ljude iz MOST-a. Njegov problem je puno ozbiljniji jer ne zna što hoće”, zaključuje Petrina.

izvor:index.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.