POLITIČARI U ŠIBENIKU: Karamarko se sutra druži s građanima, Milanović stiže u subotu

U petak, 30. listopada 2015. godine predsjednik HDZ-a,Tomislav Karamarko, ujedno nositelj liste u IX. izbornoj jedinici za Hrvatski sabor, zajedno sa suradnicima i članovima Domoljubne koalicije posjetit će Knin, Drniš, Šibenik i Vodice.

Dolazak u Knin na Trg Ante Starčevića i druženje s građanima je u 10:30 sati, nakon kojeg će predsjednik Karamarko sa izaslanstvom položiti vijenac i zapaliti svijeću kod Spomenika Hrvatske pobjede „Oluja ’95“, u spomen na sve poginule branitelje u Domovinskom ratu.

hdz predizborni skup karamarko 131015 14

Predsjednik Tomislav Karamarko, zajedno sa svojim suradnicima i članovima Domoljubne koalicije, družiti će se sa građanima u Drnišu (Gradska kavana) u 11:30 sati, u Šibeniku na Trgu P. Šubića I (ispred zgrade Županije) u 13.00 sati, a u 14:30 sati na gradskom trgu u Vodicama (ispred Kluba Makina).

subotu, 31. listopada, Šibenik će posjetiti čelnik SDP -a, Zoran Milanović gdje će u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku predstaviti listu koalicije Hrvatska raste.

Početak je u 11 sati.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.