Predstavljena internetska stranica Nezavisne liste Stipe Petrine

U sladu s pripremama za predstojeće izbore, Nezavisna lista Stipe Petrine je predstavila novu ineternetsku stranicu kako stoji u priopćenju koje prenosimo u cijelosti.

‘Nezavisna lista Stipe Petrina (NLSP), jedina istinski neovisna politička opcija, u pripremi za predstojeće parlamentarne izbore za 8. saziv Hrvatskog sabora, predstavila je novu internetsku stranicu.

Na stranici  www.stipepetrina.com objavljeni su svi podatci o dosadašnjem političkom radu NLSP-a  kao i pregled aktualnih medijskih objava, projekt Primošten, promotivni video te primjeri agresije “pravosuđa” prema građaninu i legalno izabranom predstavniku lokalne vlasti, gospodinu Petrini.

Volonteri, podupiratelji i svi koji se žele priključiti NLSP-u  na internetskoj stranici mogu ispuniti pristupnicu i prijaviti se za sudjelovanje u kampanji ili donirati sredstva prema svojim mogućnostima.

Nezavisna lista Stipe Petrina ujedno koristi prigodu svim građanima Šibensko-kninske županije, Dalmacije, ali i cijele Hrvatske, čestitati  Dan neovisnosti,  8. listopada, kojim obilježavamo raskid državno-pravnih sveza s Jugoslavijom i proglašenje neovisnosti.’

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.