Tomislav Karamarko odbio sva televizijska sučeljavanja prije izbora

“Predsjednik HDZ-a i budući hrvatski premijer Tomislav Karamarko neće sudjelovati u niti jednom televizijskom sučeljavanju”, odgovor je Miljenka Manjkasa, glavnog savjetnika Tomislava Karamarka za medije na poziv N1 televizije da sudjeluje u javnoj debati.

Ta će se debata održati u Novinarskom domu 2. studenog u podne, u suorganizaciji N1 televizije, Udruge civilnog društva Platforme 112 te dugogodišnjim novinarom televizije CNN Brentom Sadlerom. Moderatori će biti glavna urednica tportala Đurđica Klancir te direktor N1 televizije Zagreb Tihomir Ladišić.

“HDZ je u više navrata pozivao na dijalog i konsenzus oko ključnih pitanja za Hrvatsku, a sada kada je jasno da ova Vlada na odlasku nema nikakvu viziju niti program, već svoju kampanju vodi isključivo trivijaliziranjem svih važnih pitanja i vrijeđanjem drugih, nikakvo sučeljavanja nema smisla. U takvoj atmosferi, bilo kakva polemika s premijerom na odlasku samo bi izazvala dodatne podjele u ionako podijeljenom hrvatskom društvu”, odgovorio je Manjkas dodajući kako HDz i Domoljubna koalicija ‘cijelu svoju kampanju grade na konstruktivnom predstavljanju svog programa i takvu će kampanju nastaviti voditi i dalje.

“S Vladom koja je prošlost, nema nikakvog smisla razgovarati o budućnosti”, zaključuje Manjkas u odgovoru N1 televiziji.

Izvor: Nacional

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.