KAMEN U TEF-u: Lambaša odgovara HDZ-ovcima

Prepucavanje HNS-a i HDZ-a oko pretovara kamena u luci u TEF-u nastavilo se i danas. Naime, nakon što su konferenciju za novinare jučer održali šibensko-kninski župan Goran Pauk i ravnatelj županijske Lučke uprave Željko Dulibić na kojoj su šefa šibenskih narodnjaka Draška Lambašu prozvali da širi objede, danas se oglasio prozvani HNS-ovac. Lambaša je novinarima kazao kako su pojedine izjave spomenutog dvojica ‘ispod svake razine’.

– Nije se lako braniti kada ne radiš po zakonu, a očito je kako je županijska Lučka uprava prekršila Ustav Republike Hrvatske i Zakon o pomorskom dobru – kazao je Lambaša dodavši kako su Pauk i Dulibić to sami priznali rekavši da se kamen prekrcava bez koncesije.

NISAM SAVJETOVAO GRADONAČELNIKA

Tvrdnje dvojice HDZ-ovaca kako je upravo on savjetovao šibenskom gradonačelniku Anti Županoviću da ne izda tabularnu izjavu kojom bi sporne parcele postale pomorsko dobro, a time i vlasništvo županijske Lučke uprave, Lambaša demantira.

– Upravo sam se ja zalagao da se dvije čestice upišu kao pomorsko dobro, no bezuspješno – naveo je HNS-ovac. Još jednom je ponovio kako je Lučka uprava trebala raspisati koncesiju za pretovar kamena, a upisivanje pomorskog dobra, zaključuje Lambaša, trebao se riješiti odavno

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.