Nastavak političkog prepucavanja oko stanja u Vodicama

Nakon što je oporba zatražila izvanrednu tematsku sjednicu vodičkog Gradskog vijeća zbog brojnih ovoljetnih ekscesa u tom gradu, a vodička gradonačelnica Branka Juričev Martinčev odgovorila oporbi kako su sudjelovali u donošenju svih akata gradskog parlamenta uključujući i one koji se tiču razine buke i radnog vremena ugostiteljskih objekata, danas je uslijedila reakcija HSS-a.

– U cijelosti odbacujemo posljednje javne istupe gradonačelnice u kojima navodi da su oporbeni vijećnici HSS-a bili suglasni u donošenju odluka Gradskog vijeća kojima se odlučivalo o radu ugostiteljskih objekata i dozvoljene razine buke. Vijećnici HSS-a napustili su sjednicu Gradskog vijeća nakon aktualnog sata – poručuje Marin Mikšić ispred vodičkog HSS-a. U nastavku dodaje kako je neistina  da je HSS preko medija zatražio sazivanje izvanredne proširene tematske sjednice Gradskog vijeća budući da su, kaže, službeni dopis uputili i na adresu predsjednika vodičkog parlamenta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.