Za tri tjedna počinju izbori u HDZ-u

Vodstvo HDZ-ovih mjesnih odbora i gradskih četvrti, gradskih i županijskih organizacija birat će se od 11. veljače 2012. godine. Odlučeno je to na jučer održanoj sjednici Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a. Izbornom saboru HDZ-a koji će se održati 20. svibnja u Zagrebu gdje će se izabrati čelništvo stranke prisustvovat će isti broj delegata Šibensko-kninske županije kao i do sada, plus četiri ili pet delegata više zbog dobrog rezultata stranke u IX. izbornoj jedinici na proteklim parlamentarnim izborima.

IMA LI KULUŠIĆ KONKURENTA?!

– Do 5. svibnja mora biti izabrano čelništvo temeljnih ogranaka, gradskih organizacija i županijskih odbora – kazao je predsjednik šibensko-kninskog ŽO HDZ-a Ante Kulušić. U nadolazećem periodu doznat ćemo tko će biti kandidati za predsjednika šibenskog HDZ-a te postoji li kandidat koji može poljuljati Kulušićevu poziciju na čelu županijskog odbora na kojem je od 2004. godine. Kulušić je svoju ponovnu kandidaturu već odavno potvrdio, a pojedini izvori tvrde kako niti ovog puta neće imati protukandidata.

Tko će biti lider šibenskog HDZ-a i namjerava li aktualni predsjednik Tomislav Ninić krenuti u bitku za novi mandat još uvijek je na razini nagađanja. Kao protukandidati spominju se bivši državni tajnik Dane Mileta te direktor ‘Zelenila’ Siniša Burić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.