Ako još niste opremili svoje školarce, požurite u Antikvarijat Judita!

U antikvarijatu Judita pronađite sve što vam treba za vašeg školarca. U knjižari papirnici možete prodati i otkupiti knjige za sve srednje i osnovne škole, te na taj način uštedjeti između 40 i 50 posto. Na svakoj knjizi nalazi se pečat antikvarijata, kojim se jamči ispravnost svakog udžbenika koji dođe u vaše ruke. Ukoliko je neka od knjiga bila na popisu, a naknadno je promijenjena u antikvarijatu je možete zamijeniti u roku od dva tjedna i bez naknade.

knjizara judita 120816 7 knjizara judita 120816 3

Svojim vjernim kupcima knjiga Judita daje 10 posto popusta na školski asortiman.

Pored rabljenih udžbenika, postoji i mogućnost narudžbe novih. Ujedno, u Juditi možete pronaći i cjelokupan školski asortiman- od olovke, prenice i bilježnice do školske anatomske torbe.

knjizara judita 120816 13 knjizara judita 120816 10

Trebaju vam knjige za peti razred, a prodajete knjige za četvrti? Nema problema, Judita vam omogućuje da prodate svoje stare i nadoplatite razumnu svotu za nove, a ukoliko ne želite nove, jednostavno uzmete svoj novac za stare knjige.

Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, a subotom su za vas od 8 do 12 i 30.

Više informacija o antikvarijatu Judita pronađite na njihovoj web stranici.

knjizara judita 120816 1

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.