Auto-tim Tokić: Sezonska akcija proizvoda za poljoprivredne strojeve

S toplijim vremenom i prvim danima proljeća počinje sezona intenzivnijih radova u poljima i vrtovima. Prvi i najvažniji posao je priprema tla koje će nas, nakon dobre obrade, nagraditi boljim rodom. A za kvalitetnu obradu zemlje ključna je vrhunska briga o pojoprivrednim strojevima kojima će i te kako ‘goditi’ nešto iz bogatog asortimana Auto-tima Tokić.

Prateći trendove u poljoprivredi i poznavajući potrebe svojih kupaca Auto-tim Tokić pripremio je ponudu proizvoda u kojoj ćete, po akcijskim cijenama tijekom ožujka, pronaći sve što će vašu poljoprivrednu opremu i strojeve učiniti pouzdanim suradnikom u obradi zemlje.

tokic13

Do kraja ožujka, uz korištenje Tokić kartice, na akciji su proizvodi Mannol Scooter 2-takt od 0,5 litre po cijeni od 15,75 kuna, Mannol Kettenoel ulje za lance u pakiranju od jedne litre po cijeni od pristupačnih 14,60 kuna. Ulje za hidrauliku poznate marke Mannol Universal 15W40 od 10 litara Auto-tim Tokić nudi vam za samo 150 kuna i Mannol Hydro Iso 46 od 10 litara po također prihvatljivih 150 kuna. Akumulator Atom 100 AH platit ćete samo 560,15 kuna.

tokic15

 

Akcijske cijene vezane su uz korištenje Tokić kartice, standardni program vjernosti koji je dostupan svakom kupcu koji učlanjenjem dobija magnetnu karticu na svoje ime i prezime. Redoviti kupci korištenjem Tokić kartice višestruko profitiraju; ostvaruju bolju cijenu i kvalitetniju uslugu.

tokic20

Uz ožujsku akcijsku prodaju najkvalitetnijih proizvoda za poljoprivredne strojeve, Auto-tim Tokić cijelu godinu u svojoj ponudi ima veliki izbor svih auto dijelova. Prepustite se stručnom osoblju jer s Auto-timom Tokić vaš automobil pobjeđuje svaki problem. Što god da mu zakaže i mora se zamijeniti Auto-tim Tokić to će vam pronaći. U ponudi redovito imaju akumulatore, dijelove motora, filtere, dijelove mjenjača i transmisije, upravljanja i ovjesa, dijelove kočionog sustava, maziva i specijalne tekućine, ispušni sustav, auto elektriku i auto elektroniku, klimatizaciju, alate i servisnu opremu, brisače, auto kozmetiku, dijelove karoserije, gume i felge te teretni i moto program.

tokic12

tokic19

Više o ponudi i uslugama Auto-tima Tokić saznajte na internetskoj stranici www.tokic.hr  i na broju telefona 022 212 763. Posjetite nas na adresama Put Bioca 4 i Stjepana Radića 48 u Šibeniku te u Vodicama, Prve Primorske čete 44a i u Drnišu, Ivana Meštrovića 21.

tokic lokacija

tokic2

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.