Batman, Hulk, Superman… Superheroji vas čekaju u Dalmare centru!

Svi smo kao djeca zamišljali kako bi bilo imati super moći – letjeti, brzo trčati, visoko skakati, biti nevidljiv. Baš poput svima omiljenih fikcijskih likova. I kao odrasli, svi smo barem jednom poželjeli probuditi se u svijetu superheroja i postati Batman, Superman ili možda Hulk. Zvuči nemoguće, ali dosad smo naučili da je s Dalmare centrom sve moguće. Zato, čekamo vas u nedjelju na ‘Poligonu za superheroje’!

– U nedjelju u 17 sati počinje super event ‘Poligon za Superheroje’ u kojem se djeca mogu kostimirati i biti dio te avanturističke igre. Obećavamo vam puno igara i dobre zabave s Batmanom, Hulkom, Supermanom, Flashom, Bumblebeeom i Spidermanom – poručuju iz Dalmare centra.

Također, na glavom trgu Dalmare centra do 28. listopada imate priliku vidjeti izložbu ‘Lutke vam pričaju dječje snove’. Autorica Jagoda Sablić oživjela je likove iz bajki – vile i vilenjake, čarobnice i čarobnjake, grofice i kraljevne… te tako obogatila dječju maštu, a roditelje barem na tren vratila u djetinjstvo.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.